Groen dak

Op zoek naar een manier om uw woning, tuinhuisje, bedrijfspand of bijvoorbeeld fietsenstalling duurzamer te maken? Een groen dak is een mooie manier om dit te doen die jaren meegaat. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er een groen dak op aanleggen.

Voordelen Groen Dak

Naast dat een groen dak er heel mooi uitziet heeft het ook nog een heleboel praktische voordelen. Zo maakt het uw pand bijvoorbeeld klimaatbestendiger doordat het helpt de temperatuur in het pand te beheersen. Door de isolerende werking van het dak blijft het in de zomer koeler en in de winter warmer in het pand. Het dak draagt ook bij aan uw welzijn doordat er extra natuur wordt toegevoegd aan uw leefomgeving en de lucht meer gefilterd wordt. Nog meer voordelen ontdekken? Bekijk ze hier

Subsidie

Wist u dat u in veel gemeentes een subsidie kunt krijgen voor de aanleg van een groen dak? Bekijk op www.energiesubsidiewijzer.nl welke subsidies uw gemeente biedt. Onze missie is om zoveel mogelijk tuinen te verduurzamen en we denken graag mee voor elk budget. Zo kunt u bijvoorbeeld ook zelf een groen dak aanleggen. De stappen hebben we eenvoudig voor u op een rijtje gezet: DOE-HET-ZELF

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op een duurzaam dak. Zo is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld sedumtrays, sedummatten of lichtgewicht groen dak. Dit is afhankelijk van uw type dak. Daarnaast is het belangrijk dat uw duurzaam dak goed onderhouden wordt. Wij raden aan om 2x per jaar uw dak te onderhouden, zowel in het voorjaar als in het najaar.

Interesse in uw eigen Groen Dak?

Heeft u na het lezen van al deze voordelen interesse gekregen? Neem dan vooral contact met ons op of bekijk onze producten in de shop, we helpen u graag!

Groen dak Duurzame Tuinen